I alt den tid Infernal har eksisteret, har jeg aldrig oplevet så spot on og hurtig levering - og så til en så konkurrencedygtig pris!

paw lagermann
Paw Lagermann Infernal

Vi har fået den bedst mulig hjælp til at finde tekniske og kreative løsninger til de opgaver, vi skal have løst via vores hjemmeside.

Per Kloster 021014
Per Kloster Vølund og Kloster

Jeg syntes siden er blevet bomben, super flot! Jeg er virkeligt glad for jeg kontaktede jer. Nu ligner min Myspace profil et professionelt visitkort - ik' alt det der amatør fis!

karen mukupa
Karen Mukupa

Farvetyv leverer altid kompetent rådgivning hurtigt og effektivt, og vi vil varmt anbefale at arbejde sammen med dem!

olau3
Olau Finnemann Scheel WeEntertain

Firmaer, foreninger og enkeltpersoner

Gennem årene har jeg arbejdet som grafiker, fotograf, webdesigner, illustrator og meget andet for en lang række af danske og udenlandske virksomheder og foreninger. Jeg har også arbejdet som underleverandør for flere større og mindre bureauer hvor igennem jeg har løst opgaver for en lang række kunder. Nedenfor kan du se et udsnit af disse.

BoxCircles

For det amerikanske firma BoxCircles har jeg sammen med VISO lavet en infographic. Mine arbejdsopgaver var idéudvikling, storyboard, design og illustration af alle de medvirkende karakterer, scener og grafiske elementer i videoen.

tjeep

For mobilselskabet, tjeep har jeg været med til at lave en animeret reklamefilm. Min opgave var at designe universet og skabe de karakterer, som skulle repræsentere mobilabonnementerne.

Cobiro

Cobiro er den første fuldt automatiserede og selvlærende annoncerings- og optimeringsplatform til Google AdWords. Cobiro bruger kunstig intelligens til at finde optimale søgeord og budjusteringer der passer til kundens købsadfærd.

Skyfish

For sky-tjenesten, Skyfish, har jeg sammen med VISO lavet denne infographic. Min opgave har været at illustreret alle de grafiske elementer og deltage i idéudvikling og storyboard.

Nordrod

For den odenseanske keramiker, Line, har jeg lavet logo og identitet. Det var vigtigt for Line at få et simpelt og let genkendeligt bomærke, som kunne bruges til at stemple hendes keramik med.

Make Sense

For Make Sense har jeg lavet logo og den grafiske identitet. Jeg lavede også deres første hjemmeside som senere er blevet erstattet af en nye variant.

Ford Options

Til denne Ford Options infographic var min opgave at skabe et meget simpelt håndtegnet univers. Ford har fået lavet en tilsvarende video i andre lande og alle ligeledes i en håndtegnet stil.

Alumeco
Behandler Torvet
Birgitte Vølund
Bodymind Balance
BoxCircles
Calibrated Music
Cobiro
Cope Records
DTU
Ellebye Advokater
Eudaimonia
FamilyPlanet
FITTERTHANFIT
Ford
Hartvigsen & Hein
Hos Anne Marie

Kerteminde Boldklub
Kompan
Lushlife
Make Sense
Milkymeter
Minimotion
Nordrod
Odense Filmværksted
Oppenheimer Musikforening
Plastmo
RedAntenna
Reportagehuset
Ringe Byfest
Rock ’n’ Charity
Rosengårds Centeret

SDU – HCA fakultetet
SDU – Innovation
Skyfish
STEP
Sy’an
TekPartner
Tjeep
Translated By Us
Trine Munkøe
Unique Artist
Upbeat Music
VISO
Vølund og Kloster
WeEntertain

Jeg er stolt over at have hjulpet langt over 100 danske bands til en bedre fremtoning på internettet!

self_pic
Kristoffer Bjørn Farvetyv

Bands og solister

Da jeg valgte at starte firmaet (den gang Colorthief) var det på grund af en stigende efterspørgsel fra danske og udenlandske band, som ønskede min hjælp til at få deres MySpace profil professionelt stylet. I perioden 2005 til 2010 havde jeg hjulpet over 100 danske bands til en bedre fremtoning på datidens største webplatform.

Tina Dickow

I perioden 2009 til 2011 havde jeg fornøjelsen af at designe og opsætte Tina Dickow’s Myspace profil. Jeg lavede flere forskellige design for hende og havde hende som kunde frem til 2011, hvor Myspace ændrede deres platform.

Private

Tilbage i 2009 til 2011 havde jeg fornøjelsen af at designe og opsætte bandet Private’s Myspace profil. Jeg lavede flere forskellige design for bandet og havde dem som kunde frem til 2011, hvor Myspace ændrede deres platform.

Behind the Giant

For Behind the Giant, har jeg lavet logo, visuel identitet, cover og så har jeg taget billeder af bandet, som bliver brugt i deres promovering og på deres sociale medier.

Infernal

I 2009 kom vi i kontakt med Infernal som gerne ville have en professionel Myspace side. Jeg lavede to forskellige designs for bandet i perioden 2009 til 2010.

A Friend In London
A Road To Damascus
A Sheltering Sky
Aey Team
All Day Dairy
Anna Faroe
Behind the Giant
Bianca Solveig
Björns Magasin
Bryan Rice
Choriah
Daniel Zefier
Escaping Autumn
Hannah Sanders

Hannibal Hildorf
Ida Gaard
In All Her Ruin
Infernal
InTune
Jah Bobby
JazzKamikaze
Juno
Karen Mukupa
Kendra Lou
King’s Light Infantry
Kristian Luc
Kristian Thorsager
L.A. Prostitutes

Luke Stole My Handgun
Marco
Maria Montell
Mester Jacob
MFS
Mike Andersen
Nabiha
New Color Copenhagen
Private
Puto Diablo
Queen Anne Chair
RØST
Selah
Shotgun Revolution

Sidsel Storm
Silence Of September
Sofia Hedia
Sophie Woods
Stagebreakers
Star Rats
Ström
The Green Lives
The Kat
The Olympics
Thorbjørn Risager
Tina Dickow
Underneath the Surface
Up Above