En kort beskrivelse af opgaven

Sammen med VISO har jeg skabt elementerne til denne animationsvideo for LendMe.

Min opgave var at deltage i idé og storyboard udvikling samt, at lave alle de grafiske elementer til videoen. Jeg har opbygget alle scenerne og filerne blev leveret som animationsklare vector-filer.

Less is still more

Som illustrator er det altid en spændende opgave at skabe et et grafisk univers som i videoen for LendMe. Når jeg bliver stillet en opgave som denne har kunden typisk taget de første skidt i forhold til deres visuelle identitet. I eksemplet her havde LendMe et logo og en hjemmeside. Det var derfor oplagt at arbejde videre i den stil der i forvejen var udstukket.

Oh’ and kill your darlings!

I det første udkast var tanken at videoen skulle omhandle en karakter, men i løbet af idéudviklingen, blev karakteren tilsidesat for et mere enkelt og direkte udtryk. Det er vigtigt at huske at når man har et budskab man gerne vil formidle i en video så har man typisk kun 15 sekunder til at få budskabet fortalt. Videoen LendMe ønskede skulle netop være direkte og præcis.

Stationary

Den endelige video endte med at have et stationary view, hvilket vil sige, at man ser scenen som et point of view (pov) perspektiv af karakterens arbejdsplads. Det er selvfølgelig altid ærgerligt at måtte undlade elementer som man mener har potentiale, men al skabelse er en proces, hvor ikke alle idéer når i mål. Det er der også noget inspirerende ved!