Vølund og Kloster

For konsulent og undervisnings firmaet, Vølund og Kloster har jeg designet en hjemmeside. I over 5 år har jeg vedligeholdt og udvidet hjemmesiden med nye tiltage og tilpasset den så den teknisk er up to date.

En kort beskrivelse af opgaven

For konsulent og undervisnings teamet, Vølund og Kloster har jeg lavet en hjemmeside.

Hjemmesiden indeholder bl.a. et vitalt og avanceret tilmeldingssystem som benyttes når Vølund og Kloster udbyder nye kurser. Jeg har arbejdet på hjemmesiden i over 5 år og har i den tid lavet mange nye tiltag på siden, visuelt som teknisk.

Mobilvenlig og lige til

Hjemmesiden har jeg opdateret til et responsivt design, dvs. at siden tilpasser sig til den enhed den vises på. Dette er en vigtig funktion da størstedelen af alle visning bliver foretaget på en mobiltelefon eller tablet.

Når man skal lave indhold til et responsivt design er det vigtigt at gøre sig klart at nogen ting ikke egner sig til en mobil skærm, det kan f.eks. være et smalt horisontalt billede med mange detaljer. Dette vil simpelthen blive for småt. Det kan også være at man har nogle ting som man kan vise, efter hinanden på en række, på en stor computerskærm, men når de bliver vist på en række under hinanden på en mobilskærm så mister de den ønskede effekt. Derfor kan det være nødvendigt at fjerne eller omskrive enkelte elementer for at det også bliver en harmonisk oplevelse at besøge hjemmesiden fra sin telefon eller tablet.

Vi har samarbejdet med Farvetyv i mere end 5 år. Der er tale om et meget fleksibelt og inspirerende samarbejde, hvor opgaverne løses hurtigt og effektivt. Vi har fået den bedst mulig hjælp til at finde tekniske og kreative løsninger til de opgaver, vi skal have løst via vores hjemmeside. Vi er aflastet for alle de praktiske opgaver om vedligehold og udvikling af hjemmesiden. Vi kan koncentrere os om markedskommunikationen og de faglige anliggender.

Per Kloster 021014
Per Kloster Vølund og Kloster