En kort beskrivelse af opgaven

WeEntertain er et københavns booking bureau der tilbyder professionel livemusik til alle typer arrangementer.

Jeg har lavet den visuel identitet i form af logo, billedredigering, visitkort og så har jeg designet og administreret deres hjemmeside.

Vi har nu arbejdet sammen med Farvetyv i seks år med hele vores webplatform inkl. website, sociale medier og SEO. Farvetyv leverer altid kompetent rådgivning hurtigt og effektivt, og vi vil varmt anbefale at arbejde sammen med dem!

olau3
Olau Finnemann Scheel WeEntertain

Et logo med en bagtanke

WeEntertain har været en af mine faste kunder siden jeg i 2012 lavet deres logo og identitet.

At lave et logo er altid en proces og for at lave et godt og holdbart logo kræver det nogle bagtanker. Her ønskede vi at skabe et klassisk logo som kunne bruges på alt fra instrumenter, arbejdstøj og til web. Her vises et par af de udkast som jeg sendte til WeEntertain inden det endelige logo blev valgt.

Som det fremgår så var idéerne med et smil og med en retro mikrofon til stede i de første forslag. Det krævede dog noget justering og det var først da de to elementer blev sammensat at vi følte at vi havde fundet det klassiske og stilrene logo vi forsøgte at skabe.

Mere end bare et visitkort

WeEntertain’s hjemmeside er bygget fra bunden og et opsat efter alle deres ønsker og behov. Der er bl.a. lavet en smart funktion som tillader besøgende at afspille en lille video i thumbnailsne. Denne funktion er lavet for at gøre det nemmere for den besøgende at vurdere om det er et band eller en solist de vil læse mere om. Den besøgende spares altså for tid og det har en stor værdig når man ved hvor lidt “modstand” den besøgende skal møde for at de vælger at forlade siden.

Faktisk er det første klik det sværeste og kikker man statistikker vil man erfare at mange laver deres vurdering om det er en relevant og troværdig side de er kommet ind på ud fra forsiden. Med andre ord, hvis du ikke har en god velkomst vil den besøgende straks forlade siden igen. Af samme grund er det altid en god idé at have sit “produkt” på forsiden. I dette tilfælde er det de bands og solister WeEntertain promovere.