En kort beskrivelse af opgaven

Marco de Mel har lavet det flotte logo til BoxCircles

VISO blev hyret til at lave en infographic for BoxCircles. Min opgave var at designe alle scenerne til videoen ud fra den visuelle identitet Marco havde skabt. Jeg deltog i storyboard og designede og illustrerede alle de medvirkende karakterer, scener og grafiske elementer.

Mange kendt ansigter

Til opgaven skulle jeg skabe en karakter-stil som jeg kunne gange ud og skabe en masse forskellige personer som alle skulle være i samme stil, men tydeligvis forskelle personer.

Stilen jeg valgte blev den populære flade stil, som egner sig rigtig godt til simpel 2d karakter design. Det karakteristiske runde ansigt og den gentagende placering af øjne og øre giver alle karakterene et familiært udtryk og differentieringen i hudfarve, frisure, næse og øjenbryn m.m. giver dem hver i sær et unikt udtryk.

Den gode forklaring

… er et sikkert salg! Med andre ord hvis du kan forklare din gode idé eller hvor fantastisk dit produkt er, er der større chance for at kunden køber det!

En infographic er en forklaringsvideo, som beskriver et koncept eller et produkt. Det kan være en god idé at få lavet en infographic hvis, dit koncept kræver en forklaring. Og det gør mange gode koncepter og smarte produkter! En god infographic er skruet sådan sammen at den vækker interesse og samtidig forklarer det den skal forklare. Den skal gerne give seeren en forklaring og samtidig give lyst til at se mere, købe produktet eller prøve konceptet.

For BoxCircles var netop dette udfordringen. Konceptet er at man i sit sociale netværk kan advisere og godkende gode forretningsforbindelser. Skal du f.eks. bruge en god grafikker kan du se hvilken der har bedst anmeldelser hos i dit netværk. Det er altså dine venner og bekendte der har brugt og anbefaler den pågældende og ikke en tilfældig.
Men hvordan illustrerer man noget så komplekst? Nedenfor kan du se vores take på netop dette.